Div

Tok en avgjørelse

Hei!

Nå nettop bestemte jeg med for at kun deltakerne får bokstaver ikke jeg. Jeg kommer ikke til å legge ut så utrolig mange bilder heller, bare oppdatere dere litt så derfor skal jeg kalle meg for Sjef. Jeg vet det høres litt rart ut men jeg fant ikke på noe annet. Så hvis du hadde bokstav B blir bokstaven din A. Hadde du bokstav C blir bokstaven din B osv. Håper dere skjønner hvorfor jeg gjør det og at det er greit. 

Hilsen Sjef

Til deg Kirsti!!!

Hei Kirsti som kommenterte på det forrige innlegget!

Jeg beklager virkelig, men jeg skrev feil mail på det forrige innlegget. Jeg har rettet det opp nå. Den riktige mailen er naturbilder4@gmail.com og ikke naturbilder@gmail.com. Håper du ser dette innlegget og sender bildene dine på nytt. Jeg vil gjerne ha deg med. Du får bokstav B. Jeg skulle gjerne sendt dette til deg på en mail men jeg har ikke epost-adressen din. Håper du tilgir meg for den lille feilen jeg gjorde der og blir med allikevel. Det hadde vært superfint!

Klem A

Ny blogger på bloggen!!

Hei!

 

I dag tidlig fikk jeg en mail på naturbilder4@gmail.com hvor det var en ny blogger som gjerne ville være med å blogge. Flotte bilder hadde hun også. Bokstaven hennes er B siden jeg har A. Jeg skal vise dere noen av de bildene hun sendte meg.Likte dere bildene hennes? Bli med å blogge selv da!

 

Klem A

hits >